cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Contributor
Contributor
241 Views
Registered: ‎09-17-2018

Zynq embedded acceleration - "XILINX_XRT must be set"

Jump to solution

Hello,

I'm trying to make Vitis hw-accelerated project. I have managed to build and compile simple vector addition program from samples but after copying files it seems that I can't run program.

How can I fix this error? Can you tell me or/and provide links?

I have copied new generated "rootfs", image.ub, BOOT.BIN, and system.dtb (screenshots) and when trying to run script from home I'm getting that error.

Screenshot from 2020-01-26 14-13-32.png

Screenshot from 2020-01-26 14-22-03.pngScreenshot from 2020-01-26 14-22-28.pngScreenshot from 2020-01-26 14-23-30.png

Thanks for help!

Screenshot from 2020-01-26 14-13-32.png
Screenshot from 2020-01-26 14-22-03.png
Screenshot from 2020-01-26 14-22-28.png
Screenshot from 2020-01-26 14-23-30.png
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Observer
Observer
166 Views
Registered: ‎03-26-2019

Re: Zynq embedded acceleration - "XILINX_XRT must be set"

Jump to solution

try this 

export XILINX_XRT=/usr

 

 

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Observer
Observer
167 Views
Registered: ‎03-26-2019

Re: Zynq embedded acceleration - "XILINX_XRT must be set"

Jump to solution

try this 

export XILINX_XRT=/usr

 

 

View solution in original post

Contributor
Contributor
136 Views
Registered: ‎09-17-2018

Re: Zynq embedded acceleration - "XILINX_XRT must be set"

Jump to solution

Thanks! it semi-worked now Im stuck at another error...

Do you know why it says that there is no devices?Screenshot from 2020-02-11 01-35-16.png

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor
100 Views
Registered: ‎09-17-2018

Re: Zynq embedded acceleration - "XILINX_XRT must be set"

Jump to solution
0 Kudos