UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor sibythachil
Visitor
9,277 Views
Registered: ‎12-10-2015

ILA AXI waveform window empty

Jump to solution

Vivado Version: v2014.4.1(64-bit)

Board: ZC706 Evaluation Kit

 

Scenario: I had ILA1 with native signals x,y,z signals. ILA2 is added in AXI Lite configuration.

ILA1 and ILA2 signals are shown in debug_nets.ltx. In Harware Manager window I am able to trigger for ILA1 x,y,z signals

 

Issue:  But ILA2 AXI signals show an empty waveform window on trigger/trigger immediate.

 

Options tired: I removed ILA1 completely and kept only ILA2. ILA2 waveform window is still empty. Strange warning that it was not able to find objects from ILA1 which was removed ?

 

WARNING: Simulation object X was not found in the design.
WARNING: Simulation object Y was not found in the design.

 

Thanks in advance.

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Visitor sibythachil
Visitor
17,288 Views
Registered: ‎12-10-2015

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution

It worked when I restarted the machine :-)

 

Regards.

Thachil

View solution in original post

0 Kudos
5 Replies
Visitor sibythachil
Visitor
9,269 Views
Registered: ‎12-10-2015

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution

Repetitive trigger works for ILA2 alone design. The waveform window gets refreshed. But it is empty!

 

Also, I will NOT be able to migrate to newer version of Vivado.

0 Kudos
Moderator
Moderator
9,268 Views
Registered: ‎01-16-2013

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution
Hi,

When you removed ILA1 from your design have you re-run the complete flow?

If yes, then check if you are pointing to coorect BIT and LTX files.

Secondly when you are trying to capture signals for AXI is your trigger condition met properly? Is clock for ILA is free running?

Thanks,
Yash
0 Kudos
Visitor sibythachil
Visitor
9,263 Views
Registered: ‎12-10-2015

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution

hi Yash,

 

I have given a complete re-run. Yes trigger condition is met. I close the waveform window and when the trigger condition is met the window opens again but it is empty. On immediate trigger also waveform windows is empty.

 

Timing is met. I have connected axi lite clock to the ILA.

 

Thanks.

0 Kudos
Visitor sibythachil
Visitor
17,289 Views
Registered: ‎12-10-2015

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution

It worked when I restarted the machine :-)

 

Regards.

Thachil

View solution in original post

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
9,223 Views
Registered: ‎07-21-2014

Re: ILA AXI waveform window empty

Jump to solution
Hi,
Thanks for updates,
Please close this thread by marking answer Accept as Solution

-Shreyas
----------------------------------------------------------------------------------------------
Try to search answer for your issue in forums or xilinx user guides before you post a new thread.

Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided solves your query.
Give Kudos (star provided in right) to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos