UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Observer eric_fpga
Observer
7,216 Views
Registered: ‎09-01-2014

Problem in viewing waveform in Chipscope

 Hi

I'm debugging my design with Chipscope,but I cant see the waveform in long period of time.I mean the length of the waveform is too short.

Can someone help me?

thanks

 

0 Kudos
3 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
7,213 Views
Registered: ‎07-11-2011

Re: Problem in viewing waveform in Chipscope

Hi,

 

It generally depends on your sample depth, did you try to increase it and no change?

---------------------------------------------------------------------------------------------
Please do google search before posting, you may find relavant information.
Mark the post - "Accept as solution" and give kudos if information provided is helpful and reply oriented
0 Kudos
Observer eric_fpga
Observer
7,207 Views
Registered: ‎09-01-2014

Re: Problem in viewing waveform in Chipscope

If you mean data depth yes,I've increased it to its maximum amount,but nothing has been changed.the X-axis in the waveform in it's right most shows 480

0 Kudos
Explorer
Explorer
7,192 Views
Registered: ‎02-22-2010

Re: Problem in viewing waveform in Chipscope

Just to clarify:

 

1. You generated the chipscope core for the maximum depth?

2. In the depth window in chipscope  itself you selected the maximum depth?

0 Kudos