UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Adventurer
Adventurer
651 Views
Registered: ‎06-17-2015

Signal group dissappear after re-flashing

In Vivado 2017.4 (did not test earlier version) I see the following behaviour

 

1. in Hardware Manager, I flash FPGA

2. I open one of the hw_ila and add signals

3. I select a few signal and add them to a new group

4. I right click again on FPGA an flash

5. In hw_ila, all signals that were in a group disappear together with the group (ungrouped signals stay)

 

How can this be avoided?

Can it be fixed?

 

Best regards

J.

0 Kudos
3 Replies
Moderator
Moderator
641 Views
Registered: ‎10-19-2011

Re: Signal group dissappear after re-flashing

If you save your project, this might help. Make sure that you are in project mode. We did some fixes to save/persist issues in 2018.1. If you have that version available you might give it a try.
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
Adventurer
Adventurer
634 Views
Registered: ‎06-17-2015

Re: Signal group dissappear after re-flashing

Thank you travisc, I will try 2018.1 next week.

I am working in project mode.

0 Kudos
Newbie mt2_thierry
Newbie
306 Views
Registered: ‎11-30-2018

Re: Signal group dissappear after re-flashing

I have the same problem with Hardware Manager and "Group Signals" in VIVADO 2018.1 and 2018.2. with Linux.

I'm in Project mode.

Thierry

 

0 Kudos