cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie
Newbie
147 Views
Registered: ‎05-22-2020

Return code: 139

Hi,

Vivado break after 10min without any log error. (just: Return code: 139)

I have complete run without any problem with the same configuration but one module is black boxed.
Utilization ~10%


When I include RTL version of this module that was black box before: compile, pre-map and map is done and Vivado start running and crash after 10min.

Board: Virtex UltraScale XCVU400
Vivado: 2018.3.1

Any idea what can be the problem?


Thanks.

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
114 Views
Registered: ‎01-16-2013

Re: Return code: 139

@milosdinic 

 

Can you share the project to reproduce the issue at our end? I have sent you a private message from ezmove (ftp).

If the project cannot be shared then share the log files here. 

https://www.xilinx.com/support/answers/55854.html 

Also run the following command in Vivado TCL console and share the generated xinfo.txt file.

report_environment -file ./xinfo.txt

 

--Syed

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.

Did you check our new quick reference timing closure guide (UG1292)?
---------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos