UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor jdb2
Visitor
526 Views
Registered: ‎09-15-2019

Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

I just posted a question in the "Simulation and Verification" board entitled "Vivado 2019.1 on Linux doesn't output Verilog $display() messages to log anymore" . It was then almost immediately marked as spam! I submitted an abuse report but no moderator has unmarked my message yet.

Can anyone tell me what the problem is?

Thanks,

jdb2

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Teacher xilinxacct
Teacher
427 Views
Registered: ‎10-23-2018

Re: Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

@jdb2 

try to zip the test.v file before attaching... that 'may' work. There are only certain extensions allowed for an attachment.

Hope that Helps
If so, Please mark as solution accepted. Kudos also welcomed. :-)

4 Replies
Teacher xilinxacct
Teacher
453 Views
Registered: ‎10-23-2018

Re: Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

@jdb2 

A few thoughts...

Did you edit the post immediately after posting? (Sometimes that can trigger a false positive)

Did you post something mutliple times with the same title?

Hope that Helps
If so, Please mark as solution accepted. Kudos also welcomed. :-)

 

Visitor jdb2
Visitor
434 Views
Registered: ‎09-15-2019

Re: Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

@xilinxacct wrote:

@jdb2 

A few thoughts...

Did you edit the post immediately after posting? (Sometimes that can trigger a false positive)

Did you post something mutliple times with the same title?

Hope that Helps
If so, Please mark as solution accepted. Kudos also welcomed. :-)

 


I don't think I edited my post immediately after I posted it, but I did attach a verilog "test.v" Verilog source file with which others could reproduce the problem. After the post was marked as spam, I got rid of the attachment and pasted the code inline, but that didn't help. I did not post the question multiple times.

I really don't see what the problem is.

Any help would be appreciated.

Thanks and regards,

jdb2

 

0 Kudos
Highlighted
Teacher xilinxacct
Teacher
428 Views
Registered: ‎10-23-2018

Re: Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

@jdb2 

try to zip the test.v file before attaching... that 'may' work. There are only certain extensions allowed for an attachment.

Hope that Helps
If so, Please mark as solution accepted. Kudos also welcomed. :-)

Visitor jdb2
Visitor
423 Views
Registered: ‎09-15-2019

Re: Perfectly legitimate post marked as spam even after reporting abuse

Jump to solution

Well, I had complained to the mods twice about my post being marked as spam, and it seems that it's now unmarked and in the forums proper :)

 

https://forums.xilinx.com/t5/Simulation-and-Verification/Vivado-2019-1-on-Linux-doesn-t-output-Verilog-display-messages/td-p/1019857

 

Thanks!

 

jdb2

0 Kudos