UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
592 Views
Registered: ‎02-06-2018

LOC value of ADV7511 for HDMI_SDA and HDMI_SCL IN ZC702

Hello,

 

      I am implementing a project where i use HDMI codec(ADV7511) which is available on  ZC702 board. while editing the UCF file what should i specify as the LOC value for HDMI_SDA (56 pin on ADV7511 IC ) ,HDMI_SCL (55 pin on ADV7511 IC ) . when you look into the Zed Board the value is clearly mentioned as AA18 and Y16.

 

Screenshot from 2018-04-06 17-11-29.png

 

 

 

     i have seen in the UG of ZC702 that there is a I2C switch(U44) .by selecting this switch as 1 we can connect to ADV7511 IC .so , what i should specify as LOC value. please suggest me with any solution.

 

                                                               Thank you.

0 Kudos
3 Replies
Moderator
Moderator
537 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: LOC value of ADV7511 for HDMI_SDA and HDMI_SCL IN ZC702

Hi @manoj_kumar0007,

 

To use the on-board ADV7511 on the ZC702 you need to go through the IIC switch. So the correct location for SDA is W8 and SCL is W11 (check the UG850 for the ZC702)

 

You might want to look at xapp1205 for an example using the on-board HDMI on ZC702.

 

Regards,


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos
519 Views
Registered: ‎02-06-2018

Re: LOC value of ADV7511 for HDMI_SDA and HDMI_SCL IN ZC702

Hello @florentw

        Thanks for the Reply, I have found it and also edited the values but for some reason it didn't work as i expected. 

0 Kudos
Moderator
Moderator
517 Views
Registered: ‎11-09-2015

Re: LOC value of ADV7511 for HDMI_SDA and HDMI_SCL IN ZC702

Hi @manoj_kumar0007,

 

Did you use the xapp? Are you using the same IO standard as the UG or xapp?


Florent
Product Application Engineer - Xilinx Technical Support EMEA
**~ Don't forget to reply, give kudos, and accept as solution.~**
0 Kudos