UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor qianse
Visitor
2,935 Views
Registered: ‎02-26-2010

ML501 PROM not working

Hello,

 

The PROM was operating normally untill this afternoon, for some reason I can no longer load the .mcs file from platform rom to the FPGA. I can still download the .mcs file to the platform rom and read back the .mcs file no problem. I can also download the .bit file directly to FPGA without problem either.

 

I don’t think I have changed any setting. Can you please advice that if I can some how check if it a board problem? Or is it some setting I changed by accident (most likely not). Please let me know the steps of checking. Btw, the DIP switch are all set to “low” for the platform rom setting.

 

I have observed that the INIT and DONE LED never go high before or after I press PROG button. Seems the downloading of bit file from PROM to FPGA never started.

 

Thanks for your kind help.

 

Regards,

Jason

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Moderator
Moderator
2,927 Views
Registered: ‎01-15-2008

Re: ML501 PROM not working

HI,

 

Can you check if the Switch(SW15) - 8 is off. If this switch is on it will select system Ace configuration.

 

-Krishna

0 Kudos
Visitor qianse
Visitor
2,913 Views
Registered: ‎02-26-2010

Re: ML501 PROM not working

Hi Krishna,

 

Thanks for the reminder, but I have already set the SW15 to off. I had to ensure it was configured for PROM in the first place (when it was working before).

 

Jason

0 Kudos