cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
kakaroto
Observer
Observer
8,558 Views
Registered: ‎07-10-2013

ML605 PCIe demo failed!

Jump to solution

Hi all,

    I have a ML605, I tested the PCIe Gen1 x8 demo according to XTP004.pdf.My PC has a PCIe x16 slot and a PCIe x1 slot.  The system is windows xp pro 32bit. I use ISE 14.2.

   Afer downloaded the mcf file to the xilinx platform flash. I plug the ML605 to the pcie x16 slot, power on PC and there is nothing happened. 

   I use the PCI tree and it doesnot find any pcie device.

what's the problem,pls help me! Many Thanks!

 

PS:  I also have SP605, I tested the pcie demo for sp605, and it works properly when it isplugged  in the pcie x1 slot, but failed when it is plugged in the pcie x16 slot.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
amandaw
Xilinx Employee
Xilinx Employee
13,138 Views
Registered: ‎02-02-2010

You should be using the most recent content, the 13.4 design.

View solution in original post

0 Kudos
6 Replies
amandaw
Xilinx Employee
Xilinx Employee
8,547 Views
Registered: ‎02-02-2010

You say when you turn on the PC that "nothing happens".  Does this mean that the PC does not turn on?  Is the board properly powered?

0 Kudos
kakaroto
Observer
Observer
8,538 Views
Registered: ‎07-10-2013

Sorry, I mean that the PC is powered on, and the bord is powered on, but the windows does not find any new hardware.

 

0 Kudos
amandaw
Xilinx Employee
Xilinx Employee
8,532 Views
Registered: ‎02-02-2010

Are you following along the ML605 PCIe Tutorial presentation?

0 Kudos
kakaroto
Observer
Observer
8,524 Views
Registered: ‎07-10-2013

Yes, I am following the official reference designs:ml605_PCIe_Gen1_x8_pdf_xtp044_13.3_c[1].pdf

I have tried two ways:

1.I created the pcie project  followed the XTP044 guide 

2.Just download the ml605_pcie_x8_gen1.mcs in the attachment to xilinx platformflash

Neither of the two is not OK.

 

Does any configuration needed when plugging ml605(pcie x8) into the pcie x16 slot? 

 

Thank you

0 Kudos
amandaw
Xilinx Employee
Xilinx Employee
13,139 Views
Registered: ‎02-02-2010

You should be using the most recent content, the 13.4 design.

View solution in original post

0 Kudos
kakaroto
Observer
Observer
8,494 Views
Registered: ‎07-10-2013

It is also does not work, maybe it is the problem of my PC.

Somebody tell me that the pcie x16 slot of my PC only support video card!

I will try another computer

Thanks 

0 Kudos