cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
arfayes
Observer
Observer
987 Views
Registered: ‎10-15-2019

Zcu106 cannot boot with bsp prebuilt image

Jump to solution

i use the pre-built files from the BSP of the zcu 106 : BOOT.bin and image.ub on BOOT partition of the sdcard.

the boot stuck and i have error loop.

all the traces are in the attached file.

i also generated an image but i cannot boot.

i tried 2019.1 and 2019.2 versions.

 i have ZCU106 REV 1.0

 

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
arfayes
Observer
Observer
779 Views
Registered: ‎10-15-2019

the problem is due to system entropy i resolved my problem by adding the haveged to system startup.
add this line to petalinuxbsp.conf :
IMAGE_INSTALL_append = " haveged"

see https://www.xilinx.com/support/answers/72377.html

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
timothyv
Xilinx Employee
Xilinx Employee
865 Views
Registered: ‎07-11-2019

Hello @arfayes 

This may be an issue with the SODIMM of the ZCU106 board you possess. I have attached an AR that I believe may help. 

AR#71961: https://www.xilinx.com/support/answers/71961.html

I hope this helps! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

arfayes
Observer
Observer
780 Views
Registered: ‎10-15-2019

the problem is due to system entropy i resolved my problem by adding the haveged to system startup.
add this line to petalinuxbsp.conf :
IMAGE_INSTALL_append = " haveged"

see https://www.xilinx.com/support/answers/72377.html

View solution in original post

0 Kudos