cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
dradspd
Contributor
Contributor
501 Views
Registered: ‎04-01-2019

zcu102: restoring flash with SDK's GUI

Jump to solution

Hi,

I have issues restoring flash on my zcu102. The process was terminiated because of the problem in running uboot.I have attached the vivado log for you to view. Please help.

Thank you.

 

0 Kudos
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
dradspd
Contributor
Contributor
472 Views
Registered: ‎04-01-2019

Hi,

I was able to overcome my earlier issue of uboot. I restored the qspi flash by executing scu102_program_qspi.tcl and performed BIST test afterwards successfully. I proceeded to view the IPI app and ran the list of tests inside teraterm.  Most of tests ran successully except for 9 FMC_HPC1 related clocking and PMOD tests, which are to be expected since I do have the optional hardware attached to the board. 

I will close out the thread and pat myself on the back.

 

View solution in original post

2 Replies
dradspd
Contributor
Contributor
473 Views
Registered: ‎04-01-2019

Hi,

I was able to overcome my earlier issue of uboot. I restored the qspi flash by executing scu102_program_qspi.tcl and performed BIST test afterwards successfully. I proceeded to view the IPI app and ran the list of tests inside teraterm.  Most of tests ran successully except for 9 FMC_HPC1 related clocking and PMOD tests, which are to be expected since I do have the optional hardware attached to the board. 

I will close out the thread and pat myself on the back.

 

View solution in original post

andresb
Xilinx Employee
Xilinx Employee
461 Views
Registered: ‎06-21-2018

Nicely done! We appreciate the feedback that helps other users!

0 Kudos
Reply