cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Explorer
Explorer
5,689 Views
Registered: ‎05-15-2009

Viterbi Decoder 7.0 Issue: No Output SysGen

Jump to solution

Hi,

 

I'm having a hard time with the Viterbi Decoder 7.0 Block. No matter what configuration parameters i set, the outputs are allways NaN.

 

A hard test would be to configure it in Serial mode, set some 3b data at data_in0 and data_in1 ports and push nd input to '1' for a clock cycle. RFD output should be '0' at this time and '1' before, according to page 26 of the block datasheet. But it is allways NaN! Please see my WaveScope in attach.

 

I have the System Generator License (not specific to any block though), however i have been able to use other green blocks such as the DeInterleaver.

 

What can i possibly be missing?

 

 

Best,

JM

ViterbiDecISSUE.bmp
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,653 Views
Registered: ‎11-28-2007

You will need a license for the Viterbi Decoder, which is separate from the license for SysGen.

 

 

 


@jmonteiro-dme wrote:

Hi,

 

I'm having a hard time with the Viterbi Decoder 7.0 Block. No matter what configuration parameters i set, the outputs are allways NaN.

 

A hard test would be to configure it in Serial mode, set some 3b data at data_in0 and data_in1 ports and push nd input to '1' for a clock cycle. RFD output should be '0' at this time and '1' before, according to page 26 of the block datasheet. But it is allways NaN! Please see my WaveScope in attach.

 

I have the System Generator License (not specific to any block though), however i have been able to use other green blocks such as the DeInterleaver.

 

What can i possibly be missing?

 

 

Best,

JM




Cheers,
Jim

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,654 Views
Registered: ‎11-28-2007

You will need a license for the Viterbi Decoder, which is separate from the license for SysGen.

 

 

 


@jmonteiro-dme wrote:

Hi,

 

I'm having a hard time with the Viterbi Decoder 7.0 Block. No matter what configuration parameters i set, the outputs are allways NaN.

 

A hard test would be to configure it in Serial mode, set some 3b data at data_in0 and data_in1 ports and push nd input to '1' for a clock cycle. RFD output should be '0' at this time and '1' before, according to page 26 of the block datasheet. But it is allways NaN! Please see my WaveScope in attach.

 

I have the System Generator License (not specific to any block though), however i have been able to use other green blocks such as the DeInterleaver.

 

What can i possibly be missing?

 

 

Best,

JM




Cheers,
Jim

View solution in original post

0 Kudos
Highlighted
Visitor
Visitor
4,523 Views
Registered: ‎03-05-2014

How can I add licenses , if I am using Xilinx 10.1??

0 Kudos
Highlighted
Xilinx Employee
Xilinx Employee
1,742 Views
Registered: ‎08-01-2008

You can install license with ISE . Sysgen will detect license for license manager

Thanks and Regards
Balkrishan
--------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark the post as an answer "Accept as solution" in case it helped resolve your query.
Give kudos in case a post in case it guided to the solution.
0 Kudos