UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Observer @sidda123
Observer
4,863 Views
Registered: ‎01-19-2016

How to use AXI4 master and Slave in Xilinx XPS.....???

Hi,

I am using Xilinx Platform Studio(XPS) with AXI4 Interconnect(but not AXI4Lite) for my USB3.0 Project. Currently i used AXI4Lite as Slave and AXI4 as master. This configuration is not working properly, because of the different AXI interconnect.This is due to, AXI4 supports bursts while AXI4Lite will not support bursts. Because of this issue, my IP is not working properly. I used VIRTEX-6 ML605 board.I tried to modify MPD file, but it is not working.

 

Same thing i tried with VIVADO using Kintex KC115 board using AXI4 Interconnect and it is working correctly.

 

But our main target is for Virtex6 ML605 board.

 

Please help us to solve this this issue.

 

 

Thank you.

0 Kudos
1 Reply
Teacher muzaffer
Teacher
4,826 Views
Registered: ‎03-31-2012

Re: How to use AXI4 master and Slave in Xilinx XPS.....???

fix your axi interconnect configuration?
- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
0 Kudos