cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Newbie
Newbie
10,899 Views
Registered: ‎03-02-2016

Problem with Impact 9.2i

Impact loads normally.  When I scan the chain, four devices are returned as expected.

 

The problem is that, even though I have bsd files for all devices, the third device refuses to load the file, saying it can't be found.  This is regardless of the fact that I point right to the file.

 

I've attached screen shots.

0 Kudos
8 Replies
Highlighted
Scholar
Scholar
10,885 Views
Registered: ‎06-05-2013

@mlanderson Can you reduce the path length and give a try? make sure path does not contain blank space/special char. Best way is to keep them on desktop and give a try.

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Professor
Professor
10,876 Views
Registered: ‎08-14-2007

Actually for US English Windows, the desktop is a bad place to place files.  It contains spaces in the path name.  So does "My Documents."  A better place would be the Xilinx installation folder, typically c:\Xilinx, or some other simple path off the C: drive root.

-- Gabor
0 Kudos
Highlighted
Newbie
Newbie
10,870 Views
Registered: ‎03-02-2016

I moved the files to C:\xilinx92i directory.  No change.

 

For grins I moved them again to the root of C:.  Still no change.

 

What else could it be?

0 Kudos
Highlighted
Scholar
Scholar
10,861 Views
Registered: ‎06-05-2013

@mlanderson Any specific reason for using impact 9.2? Can you check with 14.7 impact?

I am sure this is most releated system issue however if you send me bsdl files i can try with impact 14.7 and let you know how it goes.

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Highlighted
Newbie
Newbie
10,829 Views
Registered: ‎03-02-2016

Here are all four files.  The problem child is the cs5536.

 

I don't know why we're using 9.2.  My guess is it's just inertia from when this was all first set up.

0 Kudos
Highlighted
Professor
Professor
10,823 Views
Registered: ‎08-14-2007

You could download just the "lab tools" for 14.7 and give the latest Impact a try.  You don't need to use Impact from the same version of ISE that you used to generate the files.  i.e. you can continue to create your .bit files with ISE 9.1i but use Impact 14.7 to program the parts.

-- Gabor
0 Kudos
Highlighted
Scholar
Scholar
10,801 Views
Registered: ‎06-05-2013

@mlanderson Seems like probelm in the BSDL cs5536 file. What is this device? Can you check with vendor for bsdl file?

 

 

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
forum.JPG
0 Kudos
Highlighted
Scholar
Scholar
10,548 Views
Registered: ‎06-05-2013

@mlanderson Did you check on BSDL file?

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos