UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor lonterus
Visitor
3,211 Views
Registered: ‎02-23-2009

Programing and/or Non-Programming of Spartan3 FPGA

Hi,

 

I'm attempting to use a Spartan3 5,000,000 gate device. Programming it using Impact, which loads it with a bitstream created from a XPS microblaze design. All installed off of a new copy of the 10.1 foundation pack.

 

Firstly, I program the board Impact says that it's programmed successfully and the 'done' bit on the FPGA says that it's finished programming.

 

However, nothing is output from the board. Normally I'd say that this is my fault and that the program on the microBlaze is wrong. Though this may remain the case, the I/O pins on the FPGA aren't made high during the programming process. Which i am  given to understand is an indicator of the FPGA being programmed.

 

The board is not one I've personally used before but the jumpers appear to be in the right position, and I've tried them in other combinations for good measure.

 

I was wondering if anyone had heard of this problem before and had found the solution to it.

 

Thanks in advance.

0 Kudos
1 Reply
Xilinx Employee
Xilinx Employee
3,158 Views
Registered: ‎08-07-2007

Re: Programing and/or Non-Programming of Spartan3 FPGA

1, set the mode pins to 101 as JTAG and check to see if anything has changed

2, check the status registers, especially check GTS and GWE

------------------------------------------------------------------------------
Don't forget to reply, give kudo and accept as solution
------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos