cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
paul_kannan
Participant
Participant
1,993 Views
Registered: ‎09-04-2019

How to open Vivado HLS 2019.2 in Ubuntu ?

Jump to solution

Hi,

                  I installed Vivado 2019.2 in my Ubuntu mechine. I am able to open vivado,but not Vivado HLS.

 

How to open Vivado HLS on Ubuntu?

Thanks & Regards

Paul Kannan G

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
lordgalloth
Adventurer
Adventurer
1,858 Views
Registered: ‎07-16-2009

Hi @paul_kannan ,

I checked my instalation of vivado 19.2 and I also do not have HLS directory. It is because vivado_hls is script which is located in vivado/bin directory. So just to be sure, when you open terminal and write vivado comment, you see GUI running. But when you type vivado_hls you see command no found message. Is it correct?

Jan

View solution in original post

0 Kudos
6 Replies
lordgalloth
Adventurer
Adventurer
1,987 Views
Registered: ‎07-16-2009

Hi @paul_kannan ,

I am using Vivado on the ubuntu without problems. Does the vivado report some error message? Did you try to run it from command line?

 

Jan

0 Kudos
paul_kannan
Participant
Participant
1,944 Views
Registered: ‎09-04-2019

Hi,

                         Thank you for your replay. What i mean that after installation i didnot see the Vivado HLS directory. I dont known where it has been installed.

So my question is

                            From where i have to run the command to open Vivado HLS ?

                            Is there any changes in the latest version ?

Actually i have installed Vivado with vitis.

Thanks & Regards

Paul Kannan G

0 Kudos
paul_kannan
Participant
Participant
1,862 Views
Registered: ‎09-04-2019

Hi,

 

Is there any one to sort out this issue ?

 

Thanks @ Regards

Paul kannan G

0 Kudos
lordgalloth
Adventurer
Adventurer
1,859 Views
Registered: ‎07-16-2009

Hi @paul_kannan ,

I checked my instalation of vivado 19.2 and I also do not have HLS directory. It is because vivado_hls is script which is located in vivado/bin directory. So just to be sure, when you open terminal and write vivado comment, you see GUI running. But when you type vivado_hls you see command no found message. Is it correct?

Jan

View solution in original post

0 Kudos
paul_kannan
Participant
Participant
1,850 Views
Registered: ‎09-04-2019

Hi,

    

Thank you for your help. now my problem is solved. I entered the command on the terminal vivado_hls. Now the Vivado HLS is running without any issue.

 

 

Thanks&Regards

Paul Kannan G

0 Kudos
amber
Visitor
Visitor
1,290 Views
Registered: ‎07-09-2020

hi,

when I entered the command vivado_hls on the terminal , it display ERROR: [Common 17-153] Param 'board.repoPaths' does not exist. 

In addition, double-click on the desktop to open Vivado_HLS, no response.

My system is Ubuntu.

could you help me  for this problem?

 

0 Kudos