UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor dflowerzl
Visitor
4,559 Views
Registered: ‎07-22-2013

how to invoke synplify_premier in smartxplorer

I'm using smartxplorer of ISE14.2. It by default invokes synplify_pro for synthesis. What can I do if I want it to invoke synplify_premier? Thanks.

0 Kudos
5 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
4,555 Views
Registered: ‎01-16-2013

Re: how to invoke synplify_premier in smartxplorer

Hi,

 

Smartxplorer.exe -p xc6slx16-2-csg324 -uc stopwatch.ucf -sd ".;ipcore_dir" stopwatch.prj
Before running command did you try changing the synthesis strategy to in Design properties of project to synplify_premier?

 

Thanks,

Vishal

0 Kudos
Visitor dflowerzl
Visitor
4,552 Views
Registered: ‎07-22-2013

Re: how to invoke synplify_premier in smartxplorer

Hi Vishal,

 

I used the command line as in your example. And no, I didn't change any synthesis strategy in project file, just changed relative paths to absolute paths. 

 

The synplify project file doesn't contain any fields to specify which tool to use, synplify_pro or synplify_premier. When I run the command, it automatically invokes synplify_pro. But I want to use synplify_premier instead, and I don't know how to do it. 

Thanks

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
4,550 Views
Registered: ‎05-14-2008

Re: how to invoke synplify_premier in smartxplorer

In ISE, File -> Preferences -> ISE General -> Integrated Tools. Try to change the path of Synplify Pro executive to Synplify Premier executive

 

Vivian

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
如果提供的信息能解决您的问题,请标记为“接受为解决方案”。
如果您认为帖子有帮助,请点击“奖励”。谢谢!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Visitor dflowerzl
Visitor
4,543 Views
Registered: ‎07-22-2013

Re: how to invoke synplify_premier in smartxplorer

Thanks, Vivian

 

But how can I set it through command line? I use makefile to invoke smartxplorer, and the preferences I set in the GUI seems not taking effect at all.

0 Kudos
Community Manager
Community Manager
4,528 Views
Registered: ‎06-14-2012

Re: how to invoke synplify_premier in smartxplorer

Please have a look at the following AR. This should set it up for you.

http://www.xilinx.com/support/answers/35475.html 

0 Kudos