UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

Reply
Accepted Solution

2014.1 windows 8.1 MIG IP generator fails to run

Observer
Posts: 24
Registered: ‎05-01-2014

Re: 2014.1 windows 8.1 MIG IP generator fails to run

Not sure if webtalk worked so here is the the generated xinfo.txt file.

Xilinx Employee
Posts: 3,777
Registered: ‎04-16-2012

Re: 2014.1 windows 8.1 MIG IP generator fails to run

Hi,

 

From the xinfo.txt, I observed that Vivado 2013.2 is installed in your machine. So are you facing the same issue with Vivado 2013.2 as well?

 

Also try running vivado in 32-bit mode. below are the steps:

 

1. Open Command prompt
2. Navigate to <Vivado_installed_directory>\Xilinx\Vivado\2014.1 directory
3. run the command: settings64.bat
4. run the command: "vivado -m32" without quotes to invoke gui.
5. Generate the MIG IP.

 

Thanks,

Vinay

--------------------------------------------------------------------------------------------
Have you tried typing your question in Google? If not you should before posting. Also, MARK this is as an answer in case it helped resolve your query/issue.Give kudos to the post that helped you to find the solution.
Observer
Posts: 24
Registered: ‎05-01-2014

Re: 2014.1 windows 8.1 MIG IP generator fails to run

It works in 32bit mode,  I get the MIG generation tool started.  Is there a way to set Vivado up so this is the default mode so that I do not always have to go through the command prompt method to start Vivado.

 

Thanks.

 

Posts: 5,573
Kudos: 753
Solutions: 999
Registered: ‎09-20-2012

Re: 2014.1 windows 8.1 MIG IP generator fails to run

[ Edited ]

Hi  @donsnpe ,

 

You can add "-m32" to the target of Vivado shortcut.


Right click on vivado shorcut in desktop, open properties and add " -m32" to the "target" field.

 

For example:
C:\Xilinx\Vivado\2014.1\bin\unwrapped\win64.o\vvgl.exe C:\Xilinx\Vivado\2014.1\.\bin\vivado.bat -m32

 
Below is the snapshot showing the same.
 
Capture_viv_32.JPG
 
After this change, when you invoke vivado, it will be opened in 32 bit mode.
 
Hope this helps.
 
Thanks,
Deepika.

 

Thanks,
Deepika.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Google your question before posting. If someone's post answers your question, mark the post as answer with "Accept as solution". If you see a particularly good and informative post, consider giving it Kudos (the star on the left)