cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
tflekan_ddc
Visitor
Visitor
412 Views
Registered: ‎03-01-2021

XCVU35P-2FSVH2104E

I'm running Vivado 2020.2 and I wanted to create a design that would allow for HBM, namely the Xilinx Virtex UltraScale XCVU35P-2FSVH2104E but even though I've installed Virtex with HBM in Vivado, I don't see this particular xcvu35p part as an option.  Where can I find a setting for this part?

0 Kudos
5 Replies
bruce_karaffa
Scholar
Scholar
398 Views
Registered: ‎06-21-2017

Two questions.  By HBM, do you mean High Bandwidth Memory?  Are you using a licensed version of Vivado or a web pack version?

0 Kudos
tflekan_ddc
Visitor
Visitor
327 Views
Registered: ‎03-01-2021

Yes, I meant high bandwidth memory and yes, I'm using a licensed version of Vivado.

I've just spoken with another design engineer and I believe I do have the correct target device selected in Vivado: xcvu35p-fsvh2104-2-e (active).  This is the same as XCVU35P-2FSVH2104E, right?

0 Kudos
tenzinc
Moderator
Moderator
311 Views
Registered: ‎09-18-2014

Ok great! So what is the issue here? Are you saying you are not sure how to configure or set up the HBM it self? If so you need to use the HBM IP and add it to your RTL design or Block design. 

 

https://www.xilinx.com/support/documentation/sw_manuals/xilinx2020_1/ug949-vivado-design-methodology.pdf

 

https://www.xilinx.com/support/documentation/ip_documentation/hbm/v1_0/pg276-axi-hbm.pdf

 

https://www.xilinx.com/support/answers/69267.html

 

Regards,

T



Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.

Get started FAST with our UltraFAST design methodoly guides and don't forget to visit our Xilinx Design Hubs for additional resources and reference.

If starting with Versal take a look at our Versal Design Process Hub and our Versal Blogs

------------------------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos
tflekan_ddc
Visitor
Visitor
290 Views
Registered: ‎03-01-2021

Hi, I have no more issues with selecting the part.

 

Instead I have a new problem creating an example IP design for the HBM module that I've created an instance for.  I generated an HBM instance and then I selected Open IP Example Design but there is a missing component called ONE_STACK that isn't being generated.  Could you tell me how to get around this problem?

hbm_mem_controller.PNG
0 Kudos
tflekan_ddc
Visitor
Visitor
200 Views
Registered: ‎03-01-2021

Hi, I still have a problem with the HBM IP in that there is a missing component called ONE_STACK.  Do you know why this module might be missing?

hbm_mem_controller.PNG
0 Kudos