UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Visitor rua
Visitor
194 Views
Registered: ‎09-08-2019

XADC VP/VN voltage measurement value unchanged

I am using XADC IP to do voltage measurement, but the detected values remains unchanged no matter where I put the test point, even when the circuit is unpowered.

Anyone no the solution to this problem?

This is my block design

1.PNG

This is my SDK code

2.PNG

this is the test result I got

3.PNG

 

0 Kudos
1 Reply
Moderator
Moderator
105 Views
Registered: ‎04-18-2011

Re: XADC VP/VN voltage measurement value unchanged

Hi @rua 

when you are connected to the board can you check the JTAG and see if you can add the vp/vn to the XADC console for plotting. if it is not changing there then it points that the XADC is not updating due to the fact that VP/VN is not in the sequence. 

I am confused about your settings. It looks like you have it set up in single channel mode but also have the external mux bit enabled. 

Change the register 40 so that the mux bit is not set. 

If you read the UG you will see that the extenal mux will mux in AUX channels via the dedicated inputs and the result appears in the results register for that AUX channel. 

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos