UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Explorer
Explorer
7,943 Views
Registered: ‎11-21-2014

Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

Hi,

 

I am trying to rebuild the XAPP794.I downloaded the design file from here.

 

https://secure.xilinx.com/webreg/clickthrough.do?cid=199792

 

I got errors which running TCL scripts.

 

More details can be found on this page.

http://www.xilinx.com/support/documentation/application_notes/xapp794-1080p60-camera.pdf

 

Regards,

0 Kudos
17 Replies
Scholar pratham
Scholar
7,938 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@milan_mian what are those errors? please post vivado .log here

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,922 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

The logs are in attachments.

0 errors in synthesis and 9 errors in implementation(line 339 to line 350).

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
7,816 Views
Registered: ‎08-02-2011

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

It's having trouble finding the repo containing the hardware for the VITA receiver.

Can you try reducing your path length where the project is stored?

www.xilinx.com
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,806 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@bwiec. Hi, I don't it is due to path. I have the design in the root folder. The cause of this problem is different. I wish the guy/gal who did the design could respond. Please

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
7,802 Views
Registered: ‎08-02-2011

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

Hello,

I understand it's already in the root directory. If you look, you can see that the files are there. I've run into this error as well in windows. Please try putting the hardware/vivado/ directory into the root.
www.xilinx.com
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,788 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@bwiec. Hi, thanks a lot for  your suggestion. The implementation ran much longer. Now, I encountered one more problem. The error is in from line 755 to 786

 

INFO: [Common 17-78] Attempting to get a license: Internal_bitstream
WARNING: [Common 17-301] Failed to get a license: Internal_bitstream
Parsing XDC File [C:/scripts/project/zvik_camera_2013.2.runs/impl_1/.Xil/Vivado-6424-W7-PI0598/dcp/design_1_wrapper_early.xdc]




Phase 0 | Netlist Checksum: 632963b4 read_checkpoint: Time (s): cpu = 00:00:59 ; elapsed = 00:01:00 . Memory (MB): peak = 1043.410 ; gain = 905.293 INFO: [Common 17-347] Attempting to get a license for feature 'Implementation' and/or device 'xc7z020' INFO: [Common 17-349] Got license for feature 'Implementation' and/or device 'xc7z020' ERROR: [Common 17-69] Command failed: This design contains one or more evalution cores for which bitstream generation is not supported. while executing "write_bitstream -force design_1_wrapper.bit " INFO: [Common 17-206] Exiting Vivado at Wed Jun 03 10:39:02 2015...

Could you please me help on this?

0 Kudos
Scholar pratham
Scholar
7,782 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@milan_mian run this tcl command in console of the design  and share the result

 

report_ip_status

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,772 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@pratham. Hi, you can find the result of report_ip_status in attachment.

0 Kudos
Scholar pratham
Scholar
7,766 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@milan_mian I see there are 7 IP's which has the license status design_linking.

 

http://www.xilinx.com/support/answers/22108.html

 

http://www.xilinx.com/support/answers/30517.html

 

 

you need the license for these cores to generate the bitstream.

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,055 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@pratham. Hi. this should not be a issue if I understand licensing well.(I have hardware evaluation license). I have attached screenshot of license status of those cores. Could you please check it?

license.png
0 Kudos
Scholar pratham
Scholar
7,045 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@milan_mian Attach your tcl command output here

 

report_environment -file (path)

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,038 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@pratham. Hi, I have attached the log of report_environment tcl script. Thanks.

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
7,031 Views
Registered: ‎02-14-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

Hello,

 

Check if this AR is helpful

http://www.xilinx.com/support/answers/58758.html

Regards,
Ashish
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.
Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Explorer
Explorer
7,014 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@ashishd. Thanks for your reply. It does not help.

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
7,008 Views
Registered: ‎04-16-2012

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

Hello @milan_mian

 

report_environment doesnt have license information. So share the file generated after following below steps:

 

1. Open Command Prompt

2. Navigate to Vivado installation directory (for example: C:\Xilinx\Vivado\2013.2\ids_lite\ISE\bin\nt64\)

3. run the command: xinfo

4. Share the generated xinfo.txt here.

 

Thanks,

Vinay

--------------------------------------------------------------------------------------------
Have you tried typing your question in Google? If not you should before posting. Also, MARK this is as an answer in case it helped resolve your query/issue.Give kudos to the post that helped you to find the solution.
0 Kudos
Explorer
Explorer
6,998 Views
Registered: ‎11-21-2014

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

@vuppala. Hi Vinay, Thanks for your suggestion. I have attached herewith xinfo.txt as you requested.

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
6,994 Views
Registered: ‎04-16-2012

Re: Do anyone has success with rebuilding Xapp794 design?

Hello @milan_mian

 

The reason for the licnese issue is "Hostid mismatch".

 

You had license with hostid: 864bf5aa1b1c but whereas your system's hostids are: 5c260a7dff6f,d0df9ab2d567,081196579365,081196579365,081196579364,005056c00001,005056c00008 

 

To resolve the license issue, generate the IP license again with any of the system's hostids.

 

Thanks,

Vinay

--------------------------------------------------------------------------------------------
Have you tried typing your question in Google? If not you should before posting. Also, MARK this is as an answer in case it helped resolve your query/issue.Give kudos to the post that helped you to find the solution.
0 Kudos