UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Scholar dwisehart
Scholar
4,128 Views
Registered: ‎06-23-2013

Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution

In the simulator waveform window, if you select two signals at once and drag them to a different location in the list of signals, one of them will be duplicated.  

 

If you then try to delete the three signals that are showing, only two of them will be deleted and the third one will refuse to be delete even on subsequent attempts.

 

This looks like a GUI bug to me.

 

Thanks,

Daniel

 

2013-10-24_11-48-39.png
2013-10-24_11-48-45.png
2013-10-24_11-50-39.png
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Moderator
Moderator
5,061 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution
Hi Daniel,

I have created a change request 794564 on this issue. It will be fixed in future releases of vivado.

I hope this may help you. Thanks for reporting this incorrect behavior.

Regards,
Harry
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

5 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
4,104 Views
Registered: ‎09-20-2012

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution

Hi Daniel,

 

What is the OS you are working on?

 

I tested this on win-7 machine where it worked fine.

 

Thanks,

Deepika.

Thanks,
Deepika.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Google your question before posting. If someone's post answers your question, mark the post as answer with "Accept as solution". If you see a particularly good and informative post, consider giving it Kudos (the star on the left)
0 Kudos
Scholar dwisehart
Scholar
4,101 Views
Registered: ‎06-23-2013

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution

Linux: RHEL 6

0 Kudos
Scholar dwisehart
Scholar
3,871 Views
Registered: ‎06-23-2013

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution

I just checked and this bug is still in 2014.1.

 

Thanks,

Daniel

 

0 Kudos
Moderator
Moderator
3,861 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution

Thanks Daniel.

I am able to reproduce the issue in 2014.1

 

here is the snapshot

 

qqq.png

 

I will file a change request on this issue & let you know the change request number.

Regards,
Harry

-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Moderator
Moderator
5,062 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Vivado 2013.3 simulation duplicates signals and then won't let you delete them

Jump to solution
Hi Daniel,

I have created a change request 794564 on this issue. It will be fixed in future releases of vivado.

I hope this may help you. Thanks for reporting this incorrect behavior.

Regards,
Harry
-------------------------------------------------------------------------
Don’t forget to reply, kudo, and accept as solution.
-------------------------------------------------------------------------

View solution in original post