cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
jahiltner
Visitor
Visitor
1,079 Views
Registered: ‎02-10-2016

xvlog hangs with no output

when I run behavioral simulation on my project, normally it takes about 10min to compile and elaborate.

I fixed a few compile errors, then on the next compile, xvlog hangs with no tcl console output, I let it run for 2 hours.

I added the -verbose 2 option, and only get library map dumps before it hangs.

I'm working on modifying a kcu105 ug919 demo project in vivado 2017.3.

Are there any other xvlog options I can turn on?

0 Kudos
4 Replies
bandi
Moderator
Moderator
1,055 Views
Registered: ‎09-15-2016

Hi @jahiltner,

Can you please share the archived project and the compile.log file to check this issue at our end.

Thanks & Regards,
Sravanthi B
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
jahiltner
Visitor
Visitor
1,036 Views
Registered: ‎02-10-2016

It's a 500MB project, so I removed .runs and .sim before zipping it.

I forgot to save the sim log, so I re-ran sim.

From a clean sim node, it ran correctly and dumped errors.

I should have thought of that. Clean nodes have solved problems in the past for me.

0 Kudos
jahiltner
Visitor
Visitor
1,018 Views
Registered: ‎02-10-2016

I have to clean the node for every run or it hangs.

the project zip file is over 300MB, too big to post.

console output with a clean node error report and then a hang is attached.

other sim logs too.

0 Kudos
coreyhahn
Contributor
Contributor
599 Views
Registered: ‎09-13-2018

Did you ever resolve this issue?  i am seeing the same thing.

0 Kudos