cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
robert_ko
Visitor
Visitor
3,000 Views
Registered: ‎02-28-2017

XPE 14.3

Jump to solution

Seeing weird issue using this XPE for Excel 2010.   I need it because I'm using virtex 5.  When I update Junction Temp, I can update it successfully to 50 for example using override checkbox, but if I click on any other tab, it resets the temp to 100.   I can actually see that tab at the using correct value on the Temperature graphs for a split second before it resets.

 

I know it is listed as supporting 2003,2007, but it is 2017 and Virtex 5 users need something usable

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
austin
Scholar
Scholar
5,167 Views
Registered: ‎02-27-2008

Found the issue.  Reported.  Looks easy to work around however,

 

The workaround is to override Tj, set your temp,
then uncheck the box and it will keep that temperature.

Then you can click on the graphs tab and it will be correct.

 

Austin Lesea
Principal Engineer
Xilinx San Jose

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
austin
Scholar
Scholar
2,993 Views
Registered: ‎02-27-2008

Just downloaded it, and it works fine for me.

 

 

Austin Lesea
Principal Engineer
Xilinx San Jose
0 Kudos
austin
Scholar
Scholar
5,168 Views
Registered: ‎02-27-2008

Found the issue.  Reported.  Looks easy to work around however,

 

The workaround is to override Tj, set your temp,
then uncheck the box and it will keep that temperature.

Then you can click on the graphs tab and it will be correct.

 

Austin Lesea
Principal Engineer
Xilinx San Jose

View solution in original post

0 Kudos
robert_ko
Visitor
Visitor
2,846 Views
Registered: ‎02-28-2017

Confirmed works for Excel 2010

0 Kudos