UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Observer wkv
Observer
2,838 Views
Registered: ‎09-19-2016

Freezes at 99%

I'm using Zynq zc702 and vivado tool after generating bitstreams while interfacing it with hardware I'm facing problem. I open the hardware manager and after setting the target device it freezes at 99% even I reduced JTAG values but can't able to solve it. Any one clarify it please.

Thanks in Advance.

0 Kudos
4 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
2,805 Views
Registered: ‎08-01-2008

Re: Freezes at 99%

check these ARs if not tried yet
https://www.xilinx.com/support/answers/52538.html
https://www.xilinx.com/support/answers/54012.html
Thanks and Regards
Balkrishan
--------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark the post as an answer "Accept as solution" in case it helped resolve your query.
Give kudos in case a post in case it guided to the solution.
0 Kudos
Observer wkv
Observer
2,789 Views
Registered: ‎09-19-2016

Re: Freezes at 99%

Thanks for your reply, 

Mr Balkrishnan

 

I verified Zynq board with checklist even after that I'm getting the same error. The problem is after generating bitstream to target the device. When I open hardware manager and after setting JTAG values I select Zynq zc702 soc digilent module and added bitstreams in it and set probe as 'none' it stops at 99% indefinitely and freezes the vivado even after cancelling it runs on background, to overcome this I reduced the JTAG value and runned it same issue continues. Also I checked port and usb connections no issues in it. Is there any other method to fix this ?

Thanks in Advance.

0 Kudos
Scholar pratham
Scholar
2,776 Views
Registered: ‎06-05-2013

Re: Freezes at 99%

@wkv What is the Vivado version are you using? Can you try with the latest one 2016.4? Also, please post the screenshot if possible.

-Pratham

----------------------------------------------------------------------------------------------
Kindly note- Please mark the Answer as "Accept as solution" if information provided is helpful.

Give Kudos to a post which you think is helpful and reply oriented.
----------------------------------------------------------------------------------------------
0 Kudos
Observer wkv
Observer
2,770 Views
Registered: ‎09-19-2016

Re: Freezes at 99%

Thanks for your reply,

-Pratham

 

I'm using Vivado 2015.2 and I got a 1 year license package so can't able to move on 2016.4. Suggest me how to fix it in 2015.2.

I don't have any kind of screenshots right now.

0 Kudos