UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Observer wave85
Observer
163 Views
Registered: ‎05-25-2018

Boot from QSPI Flash on ZC706

Hi all,

i've read many forums and discussions but i haven't figured it out yet.

I clicked on Create Boot Image, created a new .bif file and added the FSBL, bitstream and application.

Then i created the image .mcs and programmed it into the flash.

Afterwards i change the switch SW 11 to 00010 to enable the boot from QSPI.

Turn on the board and i notice that the init LED is red and the application never runs.

Any advice? I've read all the possible documents and followed every step. Still doesn't work.

0 Kudos
2 Replies
Xilinx Employee
Xilinx Employee
49 Views
Registered: ‎06-13-2018

Re: Boot from QSPI Flash on ZC706

Hi @wave85 :

Recheck again if you have not inverted SW11 settings:

QSPI mode: 00010 ---> Off Off Off On Off

Reference figure to check ON Off settings:

SW11zc706.JPG

Check if it boots successfully from SD mode. (mode settings: 00110)

If issue persist, verify if BIST passes: https://www.xilinx.com/support/documentation/boards_and_kits/zc706/2015_4/ug961-zc706-GSG.pdf , Page 9 onwards. This will ensure about board health and will help to narrow down issue.

 

Thanks,

Priyanka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
If you find any post has resolved your query, mark it as accepted solution.

0 Kudos
Xilinx Employee
Xilinx Employee
43 Views
Registered: ‎06-13-2018

Re: Boot from QSPI Flash on ZC706

0 Kudos