UPGRADE YOUR BROWSER

We have detected your current browser version is not the latest one. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. Please upgrade to a Xilinx.com supported browser:Chrome, Firefox, Internet Explorer 11, Safari. Thank you!

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Visitor taizm86
Visitor
6,053 Views
Registered: ‎12-08-2010

FPGA board with ADC and enough Multiplier blocks in the FPGA included

Hi,

I'm lookingg for FPGA board with Analog input (and then an ADC) and also enough multipier blocks in the FPGA

for example i found

Spartan-3A Starter Kit

http://www.xilinx.com/products/devkits/HW-SPAR3A-SK-UNI-G.htm

which has two analog inputs and fpga with 20 multipliers 

but I want more inputs and more  multiplier blocks,is any board wich can satisfy these features ?

Tags (1)
0 Kudos
4 Replies
Mentor awillen
Mentor
6,050 Views
Registered: ‎11-29-2007

Re: FPGA board with ADC and enough Multiplier blocks in the FPGA included

  1. Open http://www.xilinx.com/products/boards_kits/index.htm
  2. Look through the boards to find one which has an ADC on-board, then look at the family overview of the respective FPGA device to find out the number of multipliers (DSP elements) it contains. Don't forget the "Partner boards".
  3. Choose one according to other criteria.

I'd recommend a Spartan-6 board (http://www.xilinx.com/products/boards_kits/spartan6.htm) and an AD/DA FMC (http://www.xilinx.com/products/boards_kits/fmc.htm).

 

 

Adrian



Please google your question before asking it.
If someone answers your question, mark the post with "Accept as solution". If you see a particularly good and informative post, consider giving it Kudos (the star on the left).
0 Kudos
Visitor taizm86
Visitor
6,042 Views
Registered: ‎12-08-2010

Re: FPGA board with ADC and enough Multiplier blocks in the FPGA included

thank you

i know ...I did it many times but realy i didn't found any solution

0 Kudos
Teacher eteam00
Teacher
6,032 Views
Registered: ‎07-21-2009

Re: FPGA board with ADC and enough Multiplier blocks in the FPGA included

You asked for a board with more than 20 multipliers and more than 2 A/D inputs.  Adrian (awillen) directed you to boards which exceed your requirements, but you say you didn't find any solution/

 

Why are the boards not acceptable?  What are your requirements?

 

- Bob Elkind

SIGNATURE:
README for newbies is here: http://forums.xilinx.com/t5/New-Users-Forum/README-first-Help-for-new-users/td-p/219369

Summary:
1. Read the manual or user guide. Have you read the manual? Can you find the manual?
2. Search the forums (and search the web) for similar topics.
3. Do not post the same question on multiple forums.
4. Do not post a new topic or question on someone else's thread, start a new thread!
5. Students: Copying code is not the same as learning to design.
6 "It does not work" is not a question which can be answered. Provide useful details (with webpage, datasheet links, please).
7. You are not charged extra fees for comments in your code.
8. I am not paid for forum posts. If I write a good post, then I have been good for nothing.
0 Kudos
Contributor
Contributor
5,959 Views
Registered: ‎06-05-2009

Re: FPGA board with ADC and enough Multiplier blocks in the FPGA included

The Virtex-6 DSP kit was recently upgraded to include high-speed ADC / DAC interfaces. You can see if this fits your needs at:

 

http://www.xilinx.com/v6dspkit

 

- Raj

0 Kudos